Menjador

L'Escola Estalella i Graells disposa de cuina pròpia, cuineres i monitors/monitores, contractats per l'AMPA.

Es garanteix el servei de menjador a tots els alumnes, tant fixos com esporàdics. Per tal de garantir les mesures preventives contra la COVID-19, el servei de menjador es desenvoluparà de la següent manera:

Hi haurà dos torns (en funció de l’horari de sortida de cada curs)
            de 12.30 a 13.20 h (1r torn)
            de 13.30 a 14 h (2n torn)

Els espais que utilitzaran a l’hora de dinar els dos torns són el menjador i diverses aules, per tal de garantir les distàncies de seguretat i respectar els grups de convivència.

Després de cada torn es netejarà l’espai utilitzat i es ventilarà durant 10 minuts. Durant tota l’hora de menjador, és imprescindible l’ús de mascareta, i només es pot treure, òbviament, a l’hora de menjar.

En el següent document trobareu tota la informació relativa al funcionament del menjador d'acord amb la normativa vigent:

El menjador es pot utilitzar amb un cost mensual, o bé de forma puntual. El preu del menú si es fan 3, 4 ó 5 dies setmanals fixes és de 6,33€ i el preu del menú eventual és de 6,96€

Els menús estan elaborats amb el suport d'una dietista i realitzats amb productes de proximitat i ecològics. Els aliments que estan en Color Verd dins del menú són productes ecològics certificats per la CCPAE. També es senyalitzen al menú en color blau els aliments que porten al·lèrgens.

Fes clic sobre el mes que vulguis el menú:


2021

            SETEMBRE    OCTUBRE     NOVEMBRE    DESEMBRE    

2022

            GENERTambé us deixem enllaços: del servei de menjador, de recomanacions per complimentar els menjars i l'horari del menjador.

I en els següents enllaços trobareu tota la informació i documentació necessària del funcionament del menjador en cas d'aïllament, quarantena o confinament