diumenge, 3 de juny de 2018

Incripcions activitats extraescolars curs 2018-2019

Benvolgudes famílies,

Us informem que de l'1 al 22 de juny restarà obert el període d'inscripció per les activitats extraescolars del curs 2018-2019.

En els següents enllaços trobareu tota la informació necessària sobre les activitats proposades i les instruccions per fer la inscripció.


DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

GRAELLA D'ACTIVITATS

FULL D'INSCRIPCIÓ


Us recordem que podeu fer les inscripcions de forma presencialonline.

PRESENCIAL
Per fer-ho de forma presencial s'haurà de portar la següent documentació al despatx de l'AMPA entre l'1 i el 22 de juny en horari de 16:00 a 18:00h.

               - Full d'inscripció amb totes les dades complimentades (que podeu trobar a l'AMPA o descarregar-lo).

               - Justificant d'ingrés de 50 €* al número de CC de l'AMPA. Aquest import representarà un avançament de la quota i es restarà del preu total. La resta de la quota es cobrarà per domiciliació bancària en un sol pagament (novembre), dos pagaments (novembre i desembre) o  tres pagaments (novembre, desembre i gener) a partir del curs vinent.

*Només es retornarà la paga i senyal de 50 € si, per manca d’infants inscrits, no es pot dur a terme l’activitat prevista. En cap cas es tornarà ni la paga i senyal ni les quotes pagades si l’infant s'esborra de l'activitat.

ONLINE
Per fer-ho online, feu clic aquí i seguiu les instruccions.

Important: Ja sigui que feu la inscripció de forma presencial o telemàticament, per poder comprovar l’ingrés bancari del nen o nena cal especificar  el nom i cognom al concepte.