dijous, 18 de maig de 2017

Mostra d'activitats extraescolars a Cal Bolet

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem la informació de la mostra d'activitats extraescolars, que aquest any es celebrarà els dies 9 i 10 de juny a Cal Bolet. En el següent enllaç podeu descarregar el calendari d'assaigs dels nens i nenes que participen a la mostra:

CALENDARI D'ASSAIGS A CAL BOLET (DEL 5 AL 9 DE JUNY)


D'altra banda, a continuació podeu trobar l'ordre previst de les actuacions.Aquest any l’entrada a la mostra serà gratuïta (CAL RECOLLIR LES INVITACIONS), perquè l’aforament està limitat a la capacitat del teatre. Inicialment podreu recollir un màxim de 6 invitacions per família i franja horària (funció de divendres a la tarda, de dissabte al matí o de dissabte a la tarda).

Les entrades sobrants es repartiran (la setmana del 5 al 8 de juny) equitativament entre les famílies que necessitin més de 6 invitacions. Per als alumnes que actuen a la mostra no cal recollir invitació. 

Podeu recollir les entrades a l’AMPA del 22 de maig al 2 de juny en l’horari decoordinador d’extraescolars (matins dels dilluns de 8.00 a 10.00h i tardes de dilluns a dijous de 16.00 a 18.00h).