dimarts, 27 d’octubre de 2015

Caminades en família: sortides del curs 2015-2016

Benvolgudes famílies,

Donant continuïtat a l'activitat de les "Caminades en família" iniciada el curs passat, aquest curs 2015-2016 també hi ha previstes quatre caminades per descobrir i conèixer els espais naturals que tenim a prop nostre alhora que es fomenta l'activitat física en família i es reforcen les relacions interpersonals i de grup fora de l'escola.

Les caminades són suaus i assequibles per a tothom, tot i que és aconsellable tenir una mica de condició física, perquè no disposem de vehicle de suport. El recorregut és d'uns 8 a 12 quilòmetres (depenent de la sortida) i s'aniran fent diverses parades. També comptarem amb el guiatge d'un monitor responsable. Per tots aquells que prefereixin recórrer menys distància també hi haurà la opció d'afegir-se al grup en un lloc i hora determinats.

Aquest any la temàtica seran les fonts, i les excursions previstes* són les següents:

- Diumenge 22 de novembre de 2015: font de Penyafel i font de Mata-rectors (Els Monjos)
- Diumenge 13 de març de 2016: font de l'Ametlló (Olèrdola)
- Diumenge 17 d'abril de 2016: font del Cuscó (Sant Cugat Sesgarrigues)
- Diumenge 15 de maig de 2016: font de l'Avellaner (Olèrdola)

*Les dates poden variar en funció de la climatologia o de la coincidència amb trobades esportives o similars. 

El punt i hora de trobada serà a l'escola Estalella i Graells a les 8'45h per sortir puntualment a les 9h. Cal dur calçat còmode, aigua i esmorzar.

IMPORTANT: les caminades són gratuïtes i no cal inscripció prèvia, PERÒ ELS INFANTS NO PODEN ASSISTIR-HI SOLS, HAN D'ANAR ACOMPANYATS DELS SEU PARES, MARES O TUTORS.