dilluns, 15 de juny de 2015

Fotos de Cal Bolet: Truek! (teatre de 6è)

Benvolgudes famílies,

Durant els propers dies us anirem compartint algunes fotos de la mostra d'activitats extraescolars de final de curs a Cal Bolet. Avui us oferim les de teatre de 6è, que corresponen a l'obra Truek!

Truek! 

Les famílies adinerades solen tenir un lèxic molt culte... Aquesta família, però, no en dóna pas l'exemple. Confonen la paraula intercanvi amb Truek!, el nom que porta aquesta història. Això sí, la definició d'aquesta paraula és molt clara. Tot comença amb la caiguda en picat de la riquesa d'aquesta colla de millonetis.
Què són capaços de donar a canvi de tot el que han perdut? Els diners. O més ben dit... Què poden arribar a intercanviar per la seva ànsia de poder? Les desgràcies no vénen mai soles. Per acabar-ho d'adobar, en aquella tràgica tarda de diumenge, una banda d'atracadors molt buscats pretenen donar un gran cop: entren a robar en una casa on es pensen que trobaran de tot, però la seva sorpresa pot ser màxima quan tot s'emboliqui fins al límit. Esperem que tots aprenguin una lliçó i entenguin que a la vida és necessària la humilitat.

Intèrprets: Jan Ramírez, Àlex Hernàndez, Bernat Martínez, Vicenç Carbó, Irene Mata, Aruna Carbó, Elisenda Rovira, Alba Macias, Meritxell Morell, Milena Eugenieva i Núria Càlix.

Adaptació i direcció: Carles Casas