dijous, 23 d’abril de 2015

Mostra de teatre de 6è

Benvolgudes famílies,

El proper diumenge 26 d'abril a les 18.00h al Teatre Cal Bolet actuarà el grup de teatre de 6è de l'escola Estalella i Graells,  a la mostra de teatre infantil 2015 que organitza cada any l'Ajuntament de Vilafranca.

​L'obra que representaran serà TRUEK.

Les famílies adinerades solen tenir un lèxic molt culte... Aquesta família no és el cas que dóna l'exemple. Confonen la paraula intercanvi amb Truek! El nom que porta aquesta història. Això sí, la definició d'aquesta paraula és molt clara. Tot comença al final, a la caiguda en picat de la riquesa d'aquesta colla de "millonetis". 
Què són capaços de donar a canvi de tot el que han perdut? Els diners. O més ben dit... Què poden arribar a intercanviar per la seva ànsia de poder? Les desgràcies no vénen mai soles. Per acabar-ho d'adobar, en aquella tràgica tarda de diumenge, una banda d'atracadors molt buscats pretenen fer un gran cop, entren a robar a una casa, on es pensen que hi trobaran de tot, però la seva sorpresa pot ser màxima quan tot s'emboliqui fins el límit. Esperem que tots aprenguin una lliçó i controlant l'ànsia de poder entenguin que a la vida és necessària la humilitat. Us presentem... Truek!
Intèrprets: Jan Ramírez, Àlex Hernàndez, Bernat Martínez, Vicenç Carbó, Irene Mata, Aruna Carbó, Elisenda Rovira, Alba Macias, Meritxell Morell, Milena Eugenieva i Núria Càlix.