dilluns, 10 de novembre de 2014

Caminades en família

Benvolgudes famílies,

L’AMPA de l’escola Estalella i Graells ha organitzat un cicle de quatre caminades en família amb l’objectiu de fomentar l’activitat física, reforçar les relacions interpersonals i de grup fora de l’escola i conèixer espais naturals propers a Vilafranca.

Les caminades són suaus i assequibles per a tothom, però s’aconsella tenir una mica de condició física, ja que no disposem de vehicle de suport. Les caminades tenen un recorregut de 8 a 11 quilòmetres, depenent de la sortida (unes tres hores caminant).  Durant el recorregut realitzarem diverses parades, i es comptarà amb el guiatge d’un monitor responsable.

La sortida sempre la realitzarem des de l’escola Estalella i Graells, a les 8.30 h del matí, encara que les dates poden variar en funció de la climatologia o de la coincidència amb trobades esportives o cros escolars.

continuación teniu les dates previstes i els enllaços dels recorreguts aproximats (cliqueu sobre el nom del recorregut). 


DATES PREVISTES: 

- Diumenge 30 de novembre de 2014: Vinya pintada i Els Pujols 

- Diumenge 8 de febrer de 2015: La Muntanyeta de Moja 

- Diumenge 19 d'abril de 2015: Ermita de Penyafel

- Diumenge 24 de maig de 2015: Muntanya de Sant Pau i riera de Llitrà


LLOC I HORA DE LES SORTIDES: Escola Estalella i Graells, a les 8.30 h del matí.


*IMPORTANT: Les caminades són gratuïtes i no cal inscripció prèvia, però els infants no poden assistir-hi sols, han d’anar acompanyats dels seus pares, mares o tutors. Cal dur calçat còmode, aigua i esmorzar.


**Més informació: http://extraescolars-estalella.blogspot.com.es/                                     

Molt atentament,
Comissió d’Extraescolars