divendres, 9 de maig de 2014

Taller gratuit d'aritmètica mental ALOHA

Benvolgudes famílies,
Us presentem l’oferta d’un taller gratuït, “ALOHA Mental Arithmetic”, que hem preparat per als nens i nenes de 1r i 2n els dimecres i dijous al migdia, de 14h a 15h, durant quatre setmanes.
L’aritmètica mental permet als nens fer operacions matemàtiques sense necessitat de calculadora. Estimulant les habilitats analítiques i creatives dels nens, es contribueix positivament al desenvolupament dels dos hemisferis cerebrals (dret i esquerre); així s’aconsegueix que els nens millorin la seva capacitat d’aprenentatge, augmentin la memòria i la capacitat de concentració i d’observació.
Els nens comencen a fer operacions aritmètiques amb l’ajuda de l’àbac i, progressivament, són capaços de prescindir totalment de l’àbac per acabar realitzant les operacions amb gran velocitat i precisió.
Si voleu conèixer una mica més qui són els professionls d'ALOHA, aquesta és l'adreça de la seva pàgina web: www.alohaspain.com
RECORDEU:
Dates del taller
  • Dimecres i dijous de 14h a 15h a les aules de 1r A i 1r B de l’escola Estalella i Graells
  • Dies (dimecres i dijous): 14, 15, 21, 22, 28, 29 de maig i 4 i 5 de juny
  • Durada total taller: 8 hores
Inscripcions limitades a 20 nens i nenes
Per inscriure els vostres fills o filles us heu d’adreçar al despatx de l’AMPA.
Matí: divendres, dilluns i dimarts, de 9 a 11.
Tarda: dilluns i dimarts, de 4 a 6

Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada i d’inscripció al llistat de l’AMPA, i es tancaran una vegada s’hagi arribat a les 20 places.
L’AMPA es reserva el dret d’anul·lar el taller si el nombre d’alumnes inscrits no és suficient.
Molt atentament,

Comissió d’extraescolars