dimarts, 6 de maig de 2014

Mostra de teatre infantil

El proper dissabte 10 de maig tindrà lloc la Mostra de Teatre Infantil que organitza l'Ajuntament de Vilafranca, Cal Bolet i les escoles que hi participen. 
L'Estalella i Graells hi representa dues obres de la mà dels nens i nenes de 6è, així que us animem a anar-los a veure i a gaudir del seu art! 

Aquestes són les obres que representaran: 

L'estrany cas del Louvre

En aquest museu hi ha obres d’art molt i molt valuoses que reben la visita de molta gent. Gent entesa, gent que passa per allà, gent amb intencions amagades, altra gent... Els quadres estan molt distrets amb tant de moviment, i si convé busquen la manera de divertir-se. Si us pensàveu que un museu era un lloc avorrit, veureu que sovint passen coses increïbles!!! 

Intèrprets: Nerea Flores, Oriol Rodríguez, Xavi Morató, Biel Esteve, Anna Santó, Aina Martí, Núria Jiménez, Gina Fornos, Fèlix Domènech. 
Idea original: alumnes de 6è. 
Guió i direcció: María Rodríguez Sandía.

La veritat, tota la veritat i res més que la veritat

Un assassinat, un testimoni, unes assassines a sou, un detectiu privat, unes agents de policia, el germà de la víctima, les acusades, la jutge i ... el judici. Podrà l’advocat de la defensa salvar de la presó les acusades? Un cas difícil amb força cops amagats. Serà imparcial el jutge?
Intèrprets: Mar Bové, Anna Colomer, Júlia Rovira, Lucía Salesa, Emma Andreu, Jan Gonzalez, Andrea Molina, Lluc Queralt, Bruna Urbano, Martí Torrents.
Idea original: alumnes de 6è.
Guió i direcció: María Rodríguez Sandía. 


Més informació aquí.