dilluns, 24 de febrer de 2014

Com accedir a la informació del blog

Avui us volem recordar com podeu accedir a la informació del blog. Podeu fer-ho de dues formes:

1) Mitjançant les PESTANYES


A la part superior del blog, just a sota de la foto de portada, hi trobareu les pestanyes. N'hi ha tres de generals i una per cada activitat. Si cliqueu sobre qualsevol, se us obrirà la pàgina corresponent a aquella activitat, i podreu accedir a tota la informació que s'hagi publicat. 

La pestanya "Pàgina d'inici" us permetrà retornar en qualsevol moment a la pàgina principal del blog i us mostrarà les últimes entrades, siguin del tema que siguin. 

2) Mitjançant les ETIQUETES


A la part esquerra del blog hi trobareu una llista d'etiquetes. Les etiquetes "defineixen" de què parla una determinada entrada, i us permeten recuperar la informació segons el tema que busqueu. Així, doncs, si voleu consultar els partits del proper cap de setmana, només heu de clicar sobre l'etiqueta PARTITS I COMPETICIONS, i se us obrirà la pàgina amb la darrera informació publicada. De la mateixa manera, si cliqueu l'etiqueta FOTOS accedireu a totes les entrades que contenen fotos, siguin de l'activitat que siguin. 

Esperem que aquesta informació us resulti útil, i aprofitem l'avinentesa per informar-vos que EL PROPER CAP DE SETMANA NO HI HA PARTITS. 

Us desitgem un bon Carnestoltes!!!