diumenge, 18 d’octubre de 2020

 

En cas d’aïllament, quarantena o confinament, què passa amb el servei de menjador?  


Seguint les directrius marcades per la Generalitat de Catalunya i els organismes competents, en cas que alguna situació relacionada amb la COVID-19 obligui l’alumnat de l’Estalella i Graells a estar en aïllament, quarantena o confinament, el servei de menjador funcionarà de la següent manera: 

EL SERVEI DE MENJADOR SEGUIRÀ FUNCIONANT: OFERIREM UN MENÚ COMPLET PER EMPORTAR 
Seguirem els mateixos criteris de menjar equilibrat que ofereix diàriament el nostre servei de menjador, que consta de primer plat, segon plat, pa i postres. El servirem en envasos d'un sol ús i el primer dia d’aïllament donarem un full amb totes les indicacions sobre com conservar i escalfar els aliments. Les famílies han d'acceptar aquestes indicacions explícitament i comprometre's a seguir-les. 

LES FAMÍLIES QUE HO VULGUIN HAN DE VENIR A BUSCAR EL MENJAR A L'ESCOLA
L'entrega dels menús es farà de manera ordenada, a la porta de l'escola que us indicarem en cada cas, amb mascaretes i distància de seguretat, i seguint les directrius que marquin les autoritats en aquell moment. Només es podrà entregar el menú per emportar a un familiar directe de l'infant o alguna persona autoritzada explícitament. Per a aquests casos, us farem arribar un full d'autorització que cal que ens retorneu signat. menjador@estalella.cat 

LES FAMÍLIES QUE VULGUIN FER ÚS D’AQUEST SERVEI, CAL QUE AVISIN EL PRIMER DIA, ABANS DE LES 10 H 
El servei funcionarà igual com funciona en situació de normalitat. Ara bé, si un infant que està a casa per alguna causa relacionada amb la COVID-19 vol fer ús del servei de menú per emportar, ha d'avisar l'AMPA abans de les 10 h del matí del primer dia d’aïllament, enviant un correu a menjador@estalella.cat o bé trucant al 651 325 417 / 663 338 691. 

LES FAMÍLIES AMB BECA PODEN RECOLLIR ELS MENÚS ELS DIES QUE DURI L'AÏLLAMENT 
Les famílies beneficiàries d'una beca menjador podran gaudir del servei per emportar mentre duri la situació d'aïllament, quarantena o confinament dels seus infants. El becat parcial només podrà fer ús del servei per emportar els dies que ja havia indicat prèviament que faria ús del menjador. 

TROBAREU L'AUTORITZACIÓ DE RECOLLIDA A L'APARTAT DE MENJADOR D'AQUEST MATEIX BLOG
 Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través dels canals habituals.