dimecres, 13 de setembre de 2017

Activitats extraescolars curs 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Arrenca el curs 2017-2018! Esperem que durant l'estiu hagueu pogut recarregar les piles i els vostres fills i filles tornin a les aules amb la il·lusió d'aprendre un munt de coses noves i de retrobar-se amb els seus companys i mestres, i també amb ganes renovades de passar-s'ho bé a les activitats extraescolars!

Us informem que les activitats en horari extraescolar començaran la setmana del dilluns 18 de setembre. Consulteu la graella per saber els grups, horaris i dies d'inici. 

La resta d’activitats que no surten a la graella començaran la setmana del 2 d’octubre si s’arriba al mínim d’inscrits necessaris. Les inscripcions d’aquestes activitats estaran obertes fins divendres 29 de setembre.
INFORMACIÓ IMPORTANT:
*Activitats de migdia: Si el/la vostre/a fill/a no es queda al menjador i ve de casa a realitzar l’activitat extraescolar us demanem que estigueu entre les 13.55h i les 14.00h a la porta d’entrada, donat que en aquest horari no hi ha servei de consergeria; us obrirà la porta el/la  monitor/a que realitza l’activitat.
*Activitats de tarda: Us recordem que la sortida d’extraescolars dels nens/es és per la porta d’entrada d’educació infantil situada al carrer de la Font. 
Atentament, 
Comissió d'extraescolars